02
Nov
09

The day when I turns 24…

24, what does the number mean… and what you get from 24…

Sadly, there’s only one thing that wound my day… yesterday (yes, the day before my B-day), used to be a regular schedule for touring (with Eru, Tama, and others)…We always look for a place to be conquered, but there’s one place, that called Bukit Beach (bukit mean hill) and now I know it was named because of that… very extreme !

It was fun, really, but there’s one condition, where the track was soooo extreme (aka, very slippery and steep)… It an easy job to go down for it… but for the reverse process (climb it), it was HELL… yes literally…

My 110 cc, 4 stroke, OHC, and automatic transmission motorcycle can’t handle the beast inside of me (my weight πŸ˜› )

Tragedy happen ! Brug, Gusrakkk, srootttt… It was complete silence, and also, i can’t feel my legs… damn… it got into my mufler… again… (my legs already got a scar, but this time, its different, it was my birthday gift, and it will remain forever…)

Okay, meet my wound… (censored of course)

Open wound

I will remember this, forever

But, let not talk about my scar… Today, I’ve got a perfect birthday present from my wife… thank u dear, I loved it… but the best birthday gift ever, is the way you take care of me, when i’m hurt (like today) or when i’m healthy… And of course, its you…

Love u always…

Advertisements

30 Responses to “The day when I turns 24…”


  1. 3 Vika
    November 2, 2009 at 1:42 am

    jiaaaaahahahahahahaha……. malang benar nasib mu Nak… =)

    tak apa lah…. jadi pengalaman juga…. dan menjadi motivasi agar lebih menjaga keseimbangan….

    keseimbangan berat badan maksudnya…. hahahaha……

    hepi besdey cuy…. πŸ˜€

  2. November 2, 2009 at 1:44 am

    horeeeeeee……. kok bukan poto kue malah tales mateng gituh sih ;p

  3. November 2, 2009 at 1:47 am

    kelupaan…… ‘tepok tepok betis pinguw’ cepet sembuh yeeeee…..

  4. November 2, 2009 at 1:50 am

    ouch, that must be hurt
    emang ekstrim banget tuh tanjakan, dah curam licin pula ck ck ck
    pro emang sopir2 truk yg bawa muatan itu ga sampe keguling naiknya

  5. 12 Hendrawan
    November 2, 2009 at 2:39 am

    motornya gimana no?

    *ini temen apa to, malah nanya motornya, bukan orgnya :hammer:

  6. November 2, 2009 at 2:45 am

    Haihihihi,

    Iyo itu rute memang hard-core level,

    motor gw juga ngeden 1/2 kopling sampe panas 4 bar =)

  7. 17 sashacleerri
    November 2, 2009 at 3:27 am

    cuit cuit, prikitiw…
    Happy Bird Day lagi No πŸ˜€

    cepet sembuh dah kali ini ucapannya πŸ˜€

  8. November 2, 2009 at 3:33 am

    smoga ga buat trauma yah, kalo mesti jalan2 ke track yang mirip.

    Met Ultah Ano…

  9. November 2, 2009 at 5:48 am

    wew.. so sweet bgt hadiah ultahnya πŸ˜‰

    Happy birthday kak……

  10. 26 road
    November 2, 2009 at 8:28 am

    wedeeee.. kalo luka dikulit masi gpp no.. bisa di laser ilang.. kalo uda mpe kena tulang.. baru.. permanen.. kek gw.. wkwkwk..

    btw.. happy birthday.. sori baru bilang.. gw baru tau.. itu juga gara2 liat statusnya si eR sbelah kubikel.. (sebelahan.. tetep aja liat status..)

    @Hendra: sama ndra.. pas baca jatoh.. yang kepikiran malah.. nah lohh.. tu motor baru gimana tuh.. beset abis pasti.. wkwkwkwk.. kek gw jatoh di jimbaran.. luka di motornya tuh.. permanen.. >.< – piss no.. nggak maksud.. baik kowk πŸ˜›

    • November 2, 2009 at 8:30 am

      yo thnx vic…

      permanen soalnya ngebekas di kulit, kelangsungan hidup gw sebagai model kaos kaki terancam… wakakakk…

      aneh nya, ga ada beset yg berarti di motor gw, soalnya gw tahan motornya… tapi sialnya pas kaki gw kena knalpot… itulah knapa… πŸ˜€ (masih miris nahan sakit)

  11. November 2, 2009 at 10:02 am

    Annova…
    Selamat ultah..

    Tapi jangan khawatir, bekas kecelakaan yang paling parah adalah kalo proses jatuhnya mbekas di ingatan dan dihati. Jadinya tiap mau nanjak atau belok jadi kebayang2 terus.. hehehehhe

  12. November 5, 2009 at 6:42 am

    yahh telad lagi deh ngucapin… :mrgreen: … met ultah ya no…

    arrrgghhh dengan ai lop yu ai lop yu-an ituh… jadi bener2 parents advisory bener deh πŸ˜›

    senengnya udah punya istri euy ada yg ngrawat kalo sakit πŸ˜›


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Stats

  • 31,168 hits
November 2009
M T W T F S S
« Sep   Feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kind of Post

Me…

Am I Online ???



Mmm...

My Partners…

Looking for your design partner? Just go straight here...

CarraMedia


%d bloggers like this: